NerdWallet's SmartMoney Podcast: "Jag vill investera. Hur ska jag börja?"

Vinner de flesta? Du kan också SMSa eller lämna ett röstmeddelande på 901-730-6373 (det är 901-730-NERD). Dessa är inte unika eller nya idéer.

De flesta kommer att behöva spendera tid på att handla på marknaderna för att få behärskning som sådan, du måste handla mer som sköldpaddan och inte Hare. ”Det fungerar båda vägarna, eller hur? Håll det upp två blocks! Överlägset en av de bästa. Trumps handelskrig ligger inte bakom kinas börsnedgång, nu när Trump har sagt att han kan tvinga amerikanska företag hem, kan vissa företag ha satt sin kapsel i djupfrysning. Escamilla, VD på ImpactAdvisor i San Francisco. Först, låt oss gå tillbaka till grunderna för det var där jag var för bara sex månader sedan.

 • Ser fram emot den 17 juni 2019 av meliniz från USA Jag gillar verkligen handel även om jag inte har tid att göra mycket av det i dag.
 • Du lär dig hans strategi för hårt arbete, engagemang och konsistens för att sätta dig på en väg till dagliga intäkter som kommer att blandas över tid.
 • Vi är säkra på att du kommer att hitta bra tips och uppleva många aha-ögonblick som lyssnar på den här!
 • Genom att använda vår webbplats och våra tjänster, samtycker du till vår användning av cookies som beskrivs i vår Cookie Policy.

Vad vinnande handlare gör annorlunda än mängden. Jag gillar intervjuerna med poesi till Jones när han har använt mycket slags intuition, om du vill kalla det så och diskretion i några av hans största branscher. Men om du är en aktieinvesterare och letar efter några podcasts för att kolla in aktieval på din pendling på vägen till kontoret, hur hittar du en show om att investera bland de tusentals utställningar där ute? Det var därför jag visste att det skulle vara fantastiskt när han lanserade sin podcast. Jag tror att vi har täckt mycket saker där.

 • Nu skulle du tänka, "Det är ganska bra."
 • Tills för ungefär två år sedan lyssnade jag ALDRIG på en podcast.
 • Podcasten ger dig utmärkt insikt från bonafide-handlare med olika handelsstilar.
 • Det är de människor som beter sig något annorlunda som vinner.
 • Du måste veta hur man ställer in en korrekt stop-loss och hur man sätter ett vinstmål.
 • Det finns podcast som täcker en mängd olika ämnen, så som du kan förvänta dig finns det nu flera podcasts av god kvalitet som är avsedda för valutahandel och aktiehandel.

Titta, vad som kan förstöra skuldfesterpartiet; Rajiv Bajaj fladdermöss mot GST-skärning och mer

Om du köper en ”hur man handlar med aktier” -bok, hoppar du över till kapitlet om ingångssignaler. De har vanligtvis form av intervjuer, diskussioner eller radioprogram och är idealiska för att lära sig om ett nytt ämne. Men de är inte lika hjälpsamma för långsiktiga investerare eller de som vill lära sig "hur" de ska investera. Om du inte bara investerar i fastigheter, har de också en Bigger Pockets Money-podcast. Det är så det blir som det här är de saker som kommer ut.

I den här artikeln tittar vi på några av de bästa dagshandelspodcasten som du kan lyssna på, kostnadsfritt, tillsammans med en kort introduktion till podcasten och vilken typ av innehåll du kan förvänta dig. Vi är stora fans av Two Blokes här på TraderLife, och av två huvudskäl. Hedgefondförvaltare och bästsäljande författare Phil Town och hans dotter, Danielle Town, styr denna podcast genom att djupt djupt in i ämnet bigwigs och deras investeringsstrategier.

Hedgefondchef Kyle Bass diskuterar inte bara sin episka karriär utan ger lyssnarna chansen att till och med ställa sina egna frågor till honom, vilket han bara är glad att svara på. Jag tror att det är nyckeln. Om du läser detta på din iPhone kan du också klicka på länkarna nedan!

Du kan ladda ner podcast via iTunes-butiken eller Google Play.

EP144: Broken Systems (Del 2 av 2)

Det är informativt och också roligt. Det tillsammans med deras fantastiska komedi gör denna podcast till ett bra komplement till din handelsutbildning. Så om du är nybörjare kommer du att hitta Tom's och Brandons podcast engagerande och mycket hjälpsamma. Det är många podcast. Serierna är inspirerande och förbereder mig för att utforska Forex. Dessutom har de ibland fantastiska gäster, experter i branschen. Så naturligtvis var det en utmanande månad för trendföljare.

Om du är nöjd med att göra någonstans mellan 2% och 5% per år på dina investeringar, lyssna inte på STT: s Steady Trade Podcast. Det spelar ingen roll om du börjar med en enorm mängd riskkapital eller mycket begränsad. Du lär dig mycket om derivatmarknaderna på bara en halvtimme. 006 - Kraften i börshandlade fonder - bra eller dåligt? Gästerna har också varit intressanta så jag hoppas att de får lite mer.

Vad väntar du på? Anmäl dig nu!

Jag älskar Sheats no-B. I har också en Youtube-kanal. Och sedan kanske utveckla min handelsstrategi kring det. Tja, för att uttrycka det otydligt är svaret nej. Fokus ligger alltid på deras mentala modeller och handelsram - inte deras nuvarande handelsidéer. För dagshandlare, av vilka de flesta har vanliga heltidsjobb, är poddsändningar med dagshandel idealiska eftersom de kan användas för att lära sig något nytt när du är på språng. Ta mig till investerarens podcast! Stor podcast 19 mars 2019 av Toddio91 från USA Mycket informativ och underhållande show om handel.

Förhoppningsvis säljs du på Steady Trade Podcast efter att ha läst detta. Tim är en familjemann och han handlar allt om kul. Stor podcast för blivande handlare! Här hittar du en fullständig lista över alla michael covels podcast-avsnitt. I podcasten upptäcker du också David Gardners eget perspektiv på vinst och investeringar.

Tack, Walter. Hur kan jag bli miljonär över natten, tryckarna är värda cirka 200 miljoner dollar. Ser fram emot att höra mer. 06 Bäst för aktie- och fondval: Några av de externa länkarna på vår webbplats är anslutna länkar, vilket innebär att vi kan få en liten provision om du väljer att köpa tjänster eller produkter från dessa företag.

USA missar topp 10 på Global Retirement Index

Podcast kan vara ett av de digitala erans nyare sätt att konsumera information, men det är deras relativa lätt att spela in och producera att det gradvis har blivit en av de mest demokratiska medierna som finns tillgängliga. De har också mycket läsare input. De 20 bästa böckerna som någonsin har skrivits om aktiemarknadsinvestering och aktiehandel - ett absolut krav för din bokhylla. Jag tycker om att arbeta igenom den bakre katalogen när jag väntar på att nästa avsnitt kommer att släppas. Det finns över 200 avsnitt som är fulla av insiktsfulla tips, tricks och intressanta berättelser. 17 juni 2019 av The Marketing Book Podcast från USA Du har hört talas om handel, blev fascinerad av det och vill lära dig mer, men hur kommer du igång? Denna show har pågått i flera år och levererar konsekvent bra personlig finansiellt innehåll med fokus på investeringar och byggande av förmögenhet.

Medan podcasts främst var domänen för iPods, med tiden har tillkomsten av smartphones och de många apparna gjort det enkelt för alla att prenumerera på en podcast och aktivera automatiska nedladdningar, så att du kan lyssna på den på språng utan att behöva lita på en stabil internetanslutning. Du måste förstå tjurflaggor, inuti ljusstakar och avbrott. För handlare som någonsin frågade sig: Det är också viktigt att uppskatta att en motor i en bil inte handlas.

Varför vi älskar Podcast så mycket? Bra råd, bra gäster, bra kemi 1 februari 2019 av Ozzy Newb från Australien Tom och Brandon har en riktigt glad och lätt hjärta. Ja, och du måste fråga dig själv: Tja, alla säger att du måste acceptera förlorare. Jag tror att denna podcast kan vara till stor hjälp för alla näringsidkare när det gäller att genväga inlärningsupplevelsen och öka kunskapen i denna spännande verksamhet. De förklarar hur de fick handel och hur de lyckades. Jag hoppas träffa honom en dag i min handelskarriär. Är Futures Market något för dig?

Det är den lilla andelen och de gör något annorlunda för majoriteten.

164 - Performance Accelerators - Steve Ward

I det här avsnittet av Two Traders Podcast kommer du att höra om handlingsfrihet, intuition och stora vinnande affärer. Aktiedagshandel 2019, pDT (Pattern Day Trader) -regel kräver minst 25K $ för dagshandel:. Gör nr 1 & #2 och vinsterna kommer att ta hand om sig själva. I varje show utforskar Patrick O’Shaughnessy och hans gäster aktiemarknaden, investeringsstrategier och nya sätt att tänka och agera på finansmarknaden.

Till att börja med, om du är på en lång pendel att jobba, är en podcast idealisk inte bara för att döda tiden utan också ett effektivt sätt att lyssna på ett ämne som pikar ditt intresse och inte kostar mycket vad gäller bandbredd (förutsatt att du aktiverar automatisk nedladdning av podcast). Vad är en podcast och varför? Innehållet är mycket bra och det svarade frågesegmentet är en fin touch.

7 Bästa Webbplatser För Investeringar För Nybörjare

Till podcasten! Om du gillar våra artiklar men hatar att läsa är detta showen för dig! Jag tänker mycket på tiden, det är vettigt för dem men det känns inte riktigt. Han sa att han verkligen försökte komma till den punkten där han kunde driva upp sina mål ytterligare eftersom han förstod att det skulle ta av trycket. Medan han är en smart kille, är han relativt grön som handlare. De processbaserade podcasten hjälper oss att utveckla våra makrohandelsstrategier medan kommentarerna hjälper till att runda vår globala makroforskning.

Kolla in någon av dessa fantastiska investerande podcast på iTunes eller via podcast-appar som Overcast eller Stitcher. Så då kommer de att gå tillbaka och hitta tweak som gjorde det året lönsamt och sedan kommer de att inse att de just har minskat alla de andra åren i sin vinst. Ta känslan från att komma igång. Podcasten är för närvarande en veckovisning och täcker allt som någon som vill bygga rikedom skulle bry sig om - från tankesätt och taktik, till detaljer kring investeringar och fastigheter. Din värd är Rob Booker. Jag täcker ämnen som hur man undviker värdesfällor såväl som värdepapper att köpa nu. 21 juni 2019 av Lyca_griffin från Storbritannien Detta var en riktigt underhållande och informativ podcast.

Han fortsätter att skriva artiklar för Marketwatch. Välj vad du vill ”i slutet. En annan viktig fördel med dessa podcasts är att du ofta kommer att upptäcka många nya resurser som du kan använda för att hjälpa dig i din handel, vare sig det är en handelsbok som du ännu inte har upptäckt eller en riktigt användbar webbplats som kommer att lära dig hur att handla till exempel. Tillverkad av den framtänkande mediegruppen Real Vision och lanserades i januari 2019, beskrivs podcasten Adventures in Finance som "tar dig långt bortom Wall Street". Jag är egentligen riktigt bra på att välja när trenderna är rätt och rätt inträde. Han betraktas också som en av förfäderna till handelssystem och en pionjär inom trendföljande.

 • Det är vanligtvis det enklaste sättet att göra det.
 • Ämnen inkluderar vikten av att kartlägga vinster och kartlägga förluster, hans tid i militären och hur man hanterar troll på sociala medier.
 • Å ena sidan har du Tim som kommer från en plats av upplevelse och säger "ja, du kan göra det".
 • Bara en minut mycket extremt lyckliga människor kommer att spela med sina pengar och slå dem rika på första gången (detta är inte handel, detta är spel).
 • Samma team gör också The Indicator, en liten show om stora idéer (som deras slogan) som du kan lyssna varje dag på eftermiddagen.
 • Ett av de bästa sätten att förbättra din egen handel är att lyssna på hur andra närmar sig marknader.
 • Jag tror att data i en simulator är ett sätt att göra det.

Kan Midcaps Och Smallcaps Förlänga Rally?

Det är givande. Det är ganska normalt att människor tittar på något som är lönsamt och de kommer att prata om sig själv för det kommer att säga: ”Det är fel. Det är väldigt en siffrebaserad synvinkel, men koncepten förklaras med underhållande berättelser och metaforer. Showens gästlista är mångsidig och sträcker sig från HFT hela vägen till globala makrohandlare.

Vi har delat dem i två kategorier - processbaserad och nyhets-/kommentar-/berättelsesbaserad.

Medan faktiskt en riktigt bra metod är bara att säga, ”Vet du vad? Detta är en mycket viktig podcast eftersom du introducerar olika aspekter från handel som du aldrig hittar någonstans. Jag vill bara se till att det är riktigt tydligt. Men han följer sitt system och systemet fungerar. Han har också intervjuat handlare som Morgan Slade, Nell Sloane och Darren Reed bland andra. Money for the Rest of Us erbjuder en säker plats för människor som söker ekonomisk frihet på sina egna villkor. Chatta med handlare: Denna podcast är 3x per vecka, och avsnitten är vanligtvis relativt korta.

Du kan välja mellan massor av media för att förbättra din handelkarriär. Den senaste tidens marknadskorrigering var dagens ämne i avsnittet, ”för sent att sälja, för tidigt att köpa, säger Trennert. Som värd för Preston Pysh och Stig Brodersen granskar de böcker om investeringar och affärsämnen som en bok om miljardären Microsoft-grundare Paul Allen samt Jim Collins "Good to Great" mästerverk om vad som får ett företag att gå till toppen av förpackningen. Vi delar erfarenhet och lär dig hur du kommer igång som dagshandlare - ingen erfarenhet krävs. Etoro, (Om du vill gräva in informationen om detta, kolla in boken Triumph of the Optimists, som har massor av tabeller och diagram över långsiktiga investeringar.). Lär dig att läsa förhållandet mellan prisåtgärd och volym. Fokus för varje handel är vinsten.

Läs dem nedan, listade i alfabetisk ordning.

013 - Topp 20 aktiemarknaden Wall Street-filmer

”Alla dessa sorters saker, det är vad folk kommer att säga och de kommer att säga att han är byns idiot. Hur bra forex trading är för nybörjare och hur man startar forex trading. Med många års handel under sitt bälte identifieras han som den "salta veteranhandlaren" i podcasten. Håll dig till dina regler [Klicka för att Tweeta]. Alla säger att du måste hålla fast vid det på lång sikt. Låt oss bara börja med någon som är ny på handeln.

Människor vill fixa saker. När du skriver ner dina tankar, speciellt om du skriver ut dem på lång hand och inte skriver in dem i en dator. Kanske viktigast av allt är att Stephen slutligen bara blivit en lönsam näringsidkare efter ungefär ett års förluster, så hans vändning har varit enormt för honom och lyssnarna! Både ekonomiskt och emotionellt. Sammansatt är Tim och Stephen roliga och engagerande. Är köpare eller säljare helt klart ansvariga? Jag blev slagen av deras kunskap om ämnet och deras passion för det.

Om du behöver investeringsrådgivning kan du vända dig till en professionell finansiell rådgivare, men det är också möjligt att utnyttja expertkunskap på marknaden utan att betala en avgift. Anser du det som en faktor innan du gör en investering? Gästerna sträcker sig från Silicon Valley VD till A-lista skådespelerskor som Gwyneth Paltrow. Google böcker, samordna listan. Sammanfattningsvis kan lyssna på en dagshandelspodcast vara fördelaktigt för dem som pendlar till jobbet och är allvarligt engagerade i att lära sig att förbättra sin dagshandel.

 • Dessa killar är riktigt roliga, har bra gäster och delar mycket kunskap för att lära sig hur man börjar handla hemifrån.
 • Det går generellt upp.

Hur Man Bygger En Portfölj På Denna Marknad

I varje avsnitt inbjuder värden Aaron Fifield en gästhandlare till showen och bryter ner deras strategier. Han har visat att det är möjligt att vinna om du förstår begreppen kant och sannolikhet. Showen är också bra för mer erfarna systemhandlare eftersom Andrew Swanscott gör ett bra jobb med att balansera systembyggnadsgrunderna med mer avancerade ämnen. Tom, Owen och Brandon är ett bra team med utmärkt innehåll.

Hur man hittar de bästa aktierna att handla varje dag, 16000 omsatta aktier, hur man kommer till ett hanterbart antal. Om du kommer att titta på hela uppgifterna men sexinessen till det här är att människor kommer att gå, "Ohh! "Ingen ska försöka få 100% av dina affärer rätt, det här är orealistiskt. Oavsett om du bara börjar lära dig att investera eller har skördat vinsten på aktiemarknaden i årtionden, finns det en finansiell podcast där för dig. Strategier som medelvärde för dollarkostnader är ett bra sätt att vattna långsamt in. Så låt mig ställa en fråga eftersom det här är något som jag fortfarande inte vet. Det är en typ av djup mönsterigenkänning som vi har. Följ oss på denna resa för att bli en bättre handlare.

Du måste lyssna på Steady Trade Podcast! Läs mer om vår granskningsprocess. Dessa är för vanliga bland handlare men du behöver inte göra dem. Eftersom det inte finns något manus att följa utan bara en uppsättning frågor, kan handlare förvänta sig att höra några intressanta klumpar av visdom från personen som intervjuas, särskilt om de är väl erfarna på marknaderna. När du bestämmer dig som en handlare är du ny, du försöker räkna ut, hur ska jag sluta med det första systemet.

Trend Följer Radio

Men det är besattheten med de kortsiktiga resultaten. Thorp gör ett fantastiskt jobb genom att dela upp dessa koncept i smältbara bitar av bitstorlek. Men om du tror att du vill börja tjäna mer pengarhandel, eller om idén att doppa tårna i handelsvattnet för första gången låter spännande, är denna podcast definitivt det bästa stället att börja! ”Showen sänds på Bloomberg Radio klockan 7. Det är den motor som du behöver fixa för handel och den bit du inte har kontroll över, vilket i princip är dina resultat eller ditt systemprestanda, det är den bit du måste se i ett annat ljus.

Är du rädd att dra avtryckaren i din nästa handel?

Det finns så mycket bra innehåll i denna podcast! Till högskolan investerare podcast! De människor som har pratat i dessa serier inkluderar människor som Jay Caplan (VD för Synack), Michael Ackermann (VD för Allergan) och Jane Chen (VD för Embrace innovationer) bland andra.

 • Bygg din handelsmuskulatur utan något extra press på marknaden.
 • Läs det nedan.
 • Men framgången för podcast, som fortsätter att växa, har vänt media på huvudet.

Maruti minskar arbetstiden mitt i avmattningen; Indien går ut ur kr2t m-cap klubb & mer

Nedan hittar du en lista över de bästa handelspodcast som vi lyssnar på varje månad för att hålla vårt spel skarpt. Gästernas kvalitet varje vecka är utmärkt, och intervjutilen är avslappnad och humoristisk, men alltid professionell. Han använder dem helt annorlunda än det som sköldpaddorna gör. Vi presenterar en intervju med Meb Faber från Chat With Traders i en av våra traderintervjuer. © 2019 The Options Industry Council.

Du kan också hitta någon av The Motley Fools podcast på idiot. Brexit-avsnitten var bra. Spela inte på binära alternativ, nya handlare kan snabbt bli framgångsrika om de tar sig tid att studera industrin för binära optioner, lära sig att utveckla en robust handelsstrategi, lära sig att motstå känslor och tryck och inte falla byte mot bedrägerier som flyter runt binäroptionsindustrin. De två har mycket erfarenhet av finansiering och syftar till att undervisa och utbilda om finansiering, investeringar och handel till vanliga människor. Dessa avsnitt är cirka 30 till 45 minuter och ger goda idéer för långsiktiga investerare. Viktiga områden som diskuteras inkluderar:

Trump Dödar Ett Tullmassa I Senaste Slag Mot Förnybar Energi

Mellan de fyra expertpanelisterna har de decennier av kombinerad erfarenhet på marknaderna. forex binäroptionssystem omni11 binary option robot, dessa alternativ kan också struktureras så att de har en beröringsgräns som resulterar i en omedelbar utbetalning eller avbokning när den utlöses. 19 september 2019 av LancelotSir från Sydafrika. De två bloke, Tom och Owen tar dig med på ett spännande "lärande-till-handel" äventyr. Eftersom marknaderna är så komplexa och de är så effektiva behöver vi verkligen lita på datorer. Det är därför det är bonusen här.

Så om du är ny på podcast eller bara vill utvidga dina auralabonnemang, så har vi satt ihop den slutgiltiga listan med podcasts som alla näringsidkare bör lyssna på, tillsammans med några exempel på vilka avsnitt du kan stämma på för att få en smak av vad som erbjuds. Hur man tjänar pengar online: bästa enkla sätt att tjäna upp till kr6000 + per månad. 21 juni 2019 av Rob Slack16 från Storbritannien Fantastiska grejer! Jag undrar om det inte på något sätt styr den handelsstil som du skulle kunna anpassa. Medan jag håller med om att alla måste skapa mål och se ut för att ta ut det mesta av vinsten på marknaden som de kan, om du alltid går tillbaka och gissar dina affärer, gör du dig förmodligen mer osäker på dig själv. ”Hur kan jag skapa och validera mina egna strategier ordentligt? Bättre systemhandlare, värd av Andrew Swanscott är en handelspodcast som tar in de allra bästa näringsidkarna i dag för att få dem att dela sina hemligheter och små tips. Så kanske du tar in all denna information och tänker, "Vet du vad? "Du behöver en grundläggande förståelse för handel innan du lyssnar, men om du har att dessa killar tar upp alla viktiga frågor och utforskar många olika aspekter.

 • Ibland lägger du till en handel när ditt lager konsolideras.
 • Värdarna Josh Dorkin och Brandon Turner har båda mycket roliga personligheter vilket gör detta till en informativ och mycket underhållande podcast att lyssna på.
 • När du ringer i registret mår du bra.
 • Håll det snyggt på två sätt, och känn dig fri att bidra med saker av värde.

Rädsla för ny spik i dåliga lån avkastning; Enklare utländsk insamling för onoterade cos & mer

Sätt att lyssna på den nya Steady Trade-podcasten. Trevlig show Tom och Owen! Det finns en annan kille som kör dessa tusentals, han använder en maskininlärning och så han kommer att köra igenom uppgifterna och varje vecka kommer han att få tusentals och tusentals handelssystem och han kommer att rangordna dem. Podcasten handlar om ekonomin som berättas i regelbundna berättelser. Jag vänder älskar det här! Det finns massor av fantastiska sidoaffärsidéer i denna podcast (och jag har varit med på den)!

Ferriss 'mördare-show, som anses vara den främsta företagspodcasten på Apple iTunes, har sett över 200 miljoner nedladdningar av avsnitt och vunnit en litany av priser. Hon är värd för två podcast varje vecka: Fantastisk show den 17 juni 2019 av M_Glover_88 från Storbritannien Fantastiskt ämne och förenat med fantastisk energi, skänker och avslappnad. Håller du inte med det? Människor pratade om personlighet som om den är i sten, det är inte sant. Personligen älskar jag att lyssna på Stacking Benjamins för informativa och underhållande intervjuer om olika ekonomiska ämnen, inklusive att investera och skapa flera inkomstströmmar.