Antminer S9 Bitcoin Gruvmaskin Kraftfull Asic Bitcoin Miner Med 16nm Teknik Som Kan 13,5: E / S @ 0,098 W / Gh Kompakt Design Med 1600 Watt Reglerad Strömförsörjning Med överhettningsskydd

Totalt 189 chips, fördelade på 3 kretskort, kombineras för att uppnå detta fenomenala hashrat. HUNGRY, LOUD och HOT. Den använder nära 0. Det skulle också göra den egenutvecklade FPGA-bitströmmen att skapa jobb för gruvchips med upp till 4 mellanprodukter per gruvjobb. Hantera gruvarbetare är nu uppdelat i två lägen: Det betyder att enheten värms upp avsevärt, men det är något som Bitmain förväntade sig, vilket är anledningen till att den noggrant utformade ett kylsystem som ger dig sinnesfrid att fortsätta arbeta hela din arbetsdag. Tillverkningsprocessen på 16 nm som används vid tillverkningen av S9 är en stor förbättring av den 28 nm konstruktion som är gemensam för andra moderna gruvutrustning.

Det har chips av högre kvalitet jämfört med S9i, så det är mer stabilt och brinner inte ut så snabbt. I det här stycket kommer vi att täcka prisavskrivningen på en av de mest kända ASIC som någonsin har producerats, Bitmain's Antminer S9, och vad det betyder för hobbyister som vill köpa sina första Bitcoin miner4. Här är en bild av den nya Antminer S9 Hydro: Dessa sätter Return on Investment (ROI) något över ett år! Exklusive en 15 kort TH/s-topp som inträffade i slutet av 2019, har en enda S9-enhet en hashrate motsvarande toppkapaciteten för hela Bitcoin-nätverket från dess startstrimning till mitten av 2019! Detta beror på att Antminer S9 kan fungera mellan 11.

Om du kombinerar din Antminer-riggs hashkraft med en gruvpool kommer du att öka din lönsamhet avsevärt. Förhoppningsvis gör en del av denna information det enklare att förstå hur denna nya Antminer kan revolutionera din förmåga att gruva mynt och hjälpa dig växa inom den här branschen som verkar bli större och större. Kraft cykla nu för att se om det förändrar saker. Se till att du förstår leveransvillkor och att du talar samma "språk" innan du går med på att köpa eller sälja gruvarbetare internationellt.

85TH/s-modeller prissätts också lägre än sin större bror, så det är inte som att du blir lurad eller något genom att köpa den modellen. 5 gånger effektivare än Antminer S7. Detta gör gruvchips mycket viktigare, såsom BM1387 ASIC Chip. Om du är en expert gruvarbetare som vill ha en hållbar gruvhårdvara är detta ett bra alternativ. 5 eftersom dessa inte förtjänar en 4. Dagshandel mot gungshandel, enligt min ärliga åsikt är det största misstaget som nya handlare gör genom att använda marginalen för att handla. Jämfört med sina föregångare kan denna maskin tjäna en stor avkastning på investeringar.

S9 gruvarbetaren är extremt temperaturkänslig och kräver mycket kylning för att upprätthålla stabilitet. Återställningsavgifterna upphävs vanligtvis i händelse av att det uppvisas ett bevisbart fel under de första 30 dagarna och garantin inte har upphävts av överklockning. 12 PM av frodocooper #10 OBS: Datorkraften som datorn har tillhandahållit för att lösa det matematiska pusslet och uppdatera och kontrollera posten är ett bevis på arbetet. I ett amerikanskt hushåll måste du bli kreativ med elektriska kretsar för att detta ska fungera säkert, konsultera kunniga människor och förvänta dig att din månatliga elräkning kommer att öka med vad som helst 1000 kWh kostar dig.

Du behöver inte oroa dig för att köpa hårdvara eller underhåll.

Bedömning: Gör Hobby Mining med en S9 Business Sense?

Vi har försökt beräkna hur mycket pengar som kineserna har investerat i gruvdrift; vi uppskattar att det är i hundratals miljoner dollar. I ett blogginlägg förra torsdagen sade uppstarten att det oberoende hade verifierat att gruvarbetaren kunde stödja AsicBoost, även om den säger att koden skulle spara ungefär 13 procent av energikostnaderna snarare än de 20 procent som krävdes förra året. I dag är detta inte fallet. För ungefär två månader sedan har vi börjat undersöka en ganska gammal nyhet om stöd för AsicBoost i S9-gruvhårdvara. För att undvika att förlora vinst på din Bitcoin-gruvdrift, har vi sammanställt en lista över den bästa Bitcoin-gruvhårdvaran, med deras pris, hashfrekvens och energiförbrukning, för att hjälpa dig bestämma vilken hårdvara som är bäst för dig, oavsett hur mycket gruvupplevelse du har ha. 4 av dem skulle konsumera 4 900 watt.

5 BTC till den aktuella växelkursen. Den nuvarande hashfrekvensen för BTC-nätverket har fått människor att undra, "är Bitcoin-gruvdrift lönsam under 2019? "Att använda en PSU från en gammal Bitcoin miner räcker redan, till exempel EVGA SuperNOVA 1300 Watt GPU PSU bör också fungera med den här gruvarbetaren. Dessa enheter är oerhört kraftfulla, och de får jobbet gjort varje gång som går. Den senaste S9 SE-versionen är mer jämförbar med Antminer S9 Hydro (18TH/s), men utan vattenfunktionen.

För att inte inkludera de 15 korta TH/s-topparna som inträffade i slutet av 2019, har en enda S9-enhet en hashrate motsvarande toppkapaciteten för hela Bitcoin-nätet från dess startstrimning till mitten av 2019! 5 TH/s Bitcoin miner1s (Antminer S9): För framtiden kan du ta S9j, som redan ger 14. Bra sätt för dem att rensa ut sin gamla inventering nu och varför de slutade släppa priserna kanske. ”Är helt personligt. Antminer S9 ingångsspänning: Under drift är chipets temperaturskillnad endast cirka 5 ° C, vilket kan förbättra gruvarbetarens prestanda och stabilitet kraftigt. Enhetens totala effektförbrukning uppgår till cirka 1350 watt, även om denna siffra är föremål för ungefär 7% av variansen.

Den nya 16 terahash per sekund (16TH/s) S9 SE är kr350 per enhet och lanseringen firar företagets mest populära produkt, den ursprungliga S9.

S9 Jämfört med annan hårdvara

Gruvarbetaren har följande fördelar: Det är kapabelt att bryta alla cryptocurrency som använder SHA-256-hashningsalgoritmen, som Bitcoin eller Bitcoin Cash. Om någon kan göra analyser med och utan LPM kontrollerad skulle det vara till hjälp.

Men på eBay finns det fortfarande människor som säljer den äldre kraftfullare modellen. Jag vägrar att använda Bitmain-kontrollerade pooler, så det är ett "no go" för mig tills det är bredt antaget. ASIC-chipet är ett av de första Bitcoin-gruvchippen som använder 16nm processnod. Tyckte du om artikeln?

Trending Events

Allt samlas i ett "block", som sedan bildar en kedja av block i linje med varandra. Men om du har låga elkostnader är dina odds bättre än gruvarbetaren som betalar för sig själv inom en rimlig tidsram. Lite dyr från Bitmains webbplats som du kan köpa till 2400. Baserat på data och resultat som beräknats ovan, ja. Bitmains BM1387-chip är byggt med TSMCs 16nm FinFET-teknik och ger en rekordbrytande 0. Med rätt gruvbassänger och minimalistiska kraftkostnader är S9 den mest önskade och lönsamma gruvarbetaren som alla hobbyister kan skaffa. Anslut inte mer än en PSU till samma hasskort!